Du får helt nye spande

I stedet for den ene skraldespand du har i dag, får du to nye spande. Vi tager den gamle spand med, når vi leverer de nye spande, så du kan tage dem i brug med det samme.

 

Mad- og restaffald

Alle sommerhuse får en todelt skraldespand til mad- og restaffald på 240 liter. Den er inddelt med 96 liter til madaffald og 144 liter til restaffald. Vi tilpasser din nuværende tømningsfrekvens i forhold til den nye spand til mad- og restaffald, så du får tømt enten hver uge, hver 14. dag eller som sæsontømning. Du kan ændre frekvensen ved at kontakte vores kundecenter på 7474 7474 eller post@dinforsyning.dk.

Genbrugsspand

Herudover får alle sommerhuse en todelt genbrugsspand på 240 liter. Den er inddelt med 96 liter til metal og glas og 144 liter til plast og fødevarekarton. Genbrugsspanden tømmes hver 3. uge.

Miljøkasse

Samtidig indfører vi en rød kasse til farligt affald. I den kan man samle batterier, mindre elektronik, spraydåser, maling- og kemikalierester. Når kassen er fuld, skal du tømme den på nærmeste genbrugsplads.

Flere muligheder for tilkøb

Med den nye ordning vil der også blive flere muligheder for tilkøb af ekstra skraldespande. Læs mere om mulighederne her.